Enco on Suomen johtavia huoltokirja-asiantuntijoita. Palveluumme sisältyy järjestelmähankinnat sekä ylläpito- ja laadintapalvelut.

Meillä on puitesopimukset huoltokirjojen laadinnasta usean merkittävän rakennusliikkeen kanssa ja toimimme huoltokirjakoordinaattoreina sadoissa hankkeissa vuodessa.

Tuotamme sisältöjä joustavasti kaikkiin markkinoilla oleviin järjestelmiin. Toimimme samalla puolueettomana tilaajan edunvalvojana ohjelmistotoimittajiin nähden. Tämä on tehnyt meistä halutun kumppanin huoltokirjapalveluissa.

Huoltokirjojen ylläpitopalveluita tuotamme monelle merkittävälle kiinteistön omistajalle tai käyttäjälle. Samalla kehitämme usein asiakkaan muita ylläpitoprosesseja ja raportointia. Palveluiden hankinnat ja kilpailutukset ovat luonnollinen osa palvelua. Huoltokirjaosaamiseemme luottavat tällä hetkellä mm. Senaatti, Ilmarinen, Varma, LähiTapiola, Sagax, Asokodit, HEKA, eQ, SOK, Premico, Titanium, Helsingin Kaupunki, YIT, Skanska, SRV, Lehto, Lapti, Hartela, Pohjola Rakennus, Attendo ja Hoivatilat. Viimeaikaisista yksittäisistä projekteista voidaan mainita Eduskuntatalo ja Kalasataman REDI.

TallennaTallenna

TallennaTallenna