Encon toiminta laajenee

enco oy turun toimipiste

Encon toiminta kasvaa ja laajenee

Vuosi 2019 on käynnistynyt Encolla kasvun merkeissä. Olemme, paitsi palkanneet uusia henkilöitä vahvuuteemme, laajentaneet toimintaamme avaamalla toimipisteen Turkuun, osoitteeseen Hämeenkatu 28 (kuvassa).

Turun alueen toiminnasta tulee vastaamaan Henri Heinä, jolla on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus kiinteistöalan johtotehtävistä mm. ISS:llä, Are:lla, ABB:lla ja YIT:lla. Turun alueen operatiivisen toiminnan lisäksi Henrin vastuualueisiin kuuluu Encon asiakkuus- ja liiketoimintaprosessien kehittäminen kokonaisuudessaan.

Helmikuun alussa saimme joukkoomme myös toisen vahvistuksen, kun Jarno Ruusala aloitti kiinteistöasiantuntijan tehtävissä. Jarno tulee toimimaan projektipäällikkönä erikseen nimetyissä projekteissa ja asiakkuuksissa. Hänellä on yli viidentoistavuoden kokemus kiinteistöalalta. Jarno on aiemmin toiminut mm. kiinteistöpäällikkönä VVO:lla, HEKA:lla ja Sininauhasäätiöllä.

Vuoden 2018 syksyllä Encolla aloitti myös Emilia Jalava, jonka toimenkuvaan kuuluvat mm. tiedon syöttäminen asiakkaiden huoltokirjajärjestelmiin ja niihin liittyvät ylläpitotehtävät. Emilia siirtyi meille Pukinmäen Kiinteistöhuollosta.

Kysyntä palveluitamme kohtaan on ollut jo vuosia nousujohteista. Yhteistyö pitkäaikaisten asiakkaidemme kanssa on syventynyt ja samaan aikaan olemme saaneet paljon uusia asiakkaita. Näillä rekrytoinneilla varmistamme, että pystymme takaamaan laadukkaan palvelun myös jatkossa.

Kaikki yhteys- ja osoitetietomme löydät täältä.

 

%d bloggaajaa tykkää tästä: