Kiireinen vuosi 2019

enco oy

Kiirettä pitää

Vuosi 2019 on ollut Encossa kiireistä aikaa. Sen sijaan, että olisimme ehtineet esittelemään täällä ajankohtaisia asioita, joita kyllä todella mielellämme matkan varrella esittelisimme, olemme keskittyneet asiakkaiden auttamiseen ja liiketoimintamme kehittämiseen. Olemme tämänkin vuoden aikana, tuttuun tapaan, kiertäneet ja kartoittaneet satoja kohteita, tehneet satoja huoltokirjoja, kilpailuttaneet asiakkaiden palveluita ja edistäneet jos jonkinlaista, ennalta suunniteltua ja yllättäen ilmaantunutta, projektia. Liiketoimintamme on ollut hurjassa kasvussa ja tahti näyttää jatkuvan myös ensi vuonna.

Puolueettomalle sekä ohjelmistoriippumattomalle kiinteistötietopalveluiden konsultoinnille, johon toimintamme Encossa perustuu, näyttää löytyvän yhä enenevissä määrin kysyntää. Toisaalta, se ei ole ollut meille suuri yllätys, koska olen urallani jo 20 vuotta seurannut asiakkaiden kipuilua tiedon hallinnan ja järjestelmien kanssa. Tietoa kiinteistöistä on usein vaivatta saatavana runsaastikin, mutta sitä ei usein pystytä helposti hyödyntämään, eikä tiedon ajantasaisuuteenkaan voi aina luottaa. Käytössä olevat toiminnanohjausjärjestelmät eivät välttämättä tue sopimusjohtamista tai siihen liittyvää raportointia. Eli paljon on vielä työtä tekemättä.

Yritämme Encossa parhaamme mukaan vastata tähän haasteeseen. Lokakuussa avasimme kolmannen toimipistemme. Se perustettiin Tampereelle. Meillä on ollut aina Tampereen seudulla runsaasti projekteja / asiakkaita ja olemme iloisia, että pystymme nyt palvelemaan heitä entistä paremmin. Tampereen toimiston yhteyshenkilönä toimii Salla Salminen. Sallalla on jo aiemmin kertynyt kokemusta huoltokirjojen laadinnasta, joten hän tulee vahvistamaan meidän huoltokirjatiimiämme. Sallan ja Encon löydät Tulli Business Parkista. Tervetuloa kylään.

Niin ikään Helsingin toimistomme on hiljaittain saanut lisää vahvistusta, kun Iisa Niskanen aloitti asiantuntijana marraskuun alussa. Iisa tuo lisäosaamista tila- ja sopimushallinnan palveluihin.

Tervetuloa uudet encolaiset.

Janne Enkama, toimitusjohtaja