Asiakastiedote: Enco liittyy Sitowise-konserniin

Asiakastiedote

30.6.2021

Enco liittyy Sitowise-konserniin

Sitowise-konserni on ostanut Enco Oy:n osakekannan kokonaisuudessaan. Yhdistämällä Sitowisen digiosaamisen ja Encon vahvan kiinteistödatalla johtamisen asiantuntemuksen, mahdollistetaan asiakkaille entistä vahvempia palveluita.

”Meillä on Encossa huikea työyhteisö, joka haluaa antaa asiakkaille parasta mahdollista osaamista. Olemme jokapäiväisessä työssämme nähneet, että kiinteistöjen ylläpidossa on haasteita, joihin täytyy löytää asiakkaita paremmin palvelevia ja innovatiivisempia ratkaisuja. Yhdessä Sitowisen kanssa lähdemme viemään kiinteistöjen ylläpitoa kohti aitoa tiedolla johtamista”, kertoo Encon perustaja ja toimitusjohtaja Janne Enkama.

Kauppa on toteutunut 30.6.2021 ja siitä on kerrottu sekä sisäisesti Encon ja Sitowisen henkilöstölle että ulkoisesti asiakkaille ja muille sidosryhmille saman päivän aikana.

Encon osaajat ryhtyvät työskentelemään osana Sitowisen asiantuntijaverkostoa. Olemassa olevat projektit sekä asiakastyö jatkuvat normaalisti myös kaupan jälkeen, eikä yhdistymisellä ole vaikutusta projekteihin tai Encon asiakkaiden kanssa tekemään yhteistyöhön.

Enco jatkaa yrityskaupan jälkeen toimintaansa omalla nimellään ja y-tunnuksellaan sekä samoin laskutustiedoin.

Asiakkaita ja yhteistyökumppaneita tiedotetaan myöhemmin kaikista tarvittavista muutoksista.

Mikäli haluat tietää lisää, olethan yhteydessä:

Toimitusjohtaja Janne Enkama, Enco Oy
+358 50 436 4820, janne.enkama@enco.fi

Liiketoimintajohtaja Timo Palonkoski, Sitowise
+358 40 833 0265, timo.palonkoski@sitowise.com

%d bloggaajaa tykkää tästä: