Vuodenvaihteen jälkeen Enco on Sitowise

Hyvät asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme,

Kerroimme kesäkuussa 2021, että Sitowise ja Enco ovat yhdistäneet voimansa. Yrityskaupan myötä syntyneen yhteistyön ja toiminnan kehittämisen myötä pystymme palvelemaan teitä entistä paremmin tulevaisuudessa. Osana Sitowiseä pystymme rakentamaan niin toimintaamme kuin asiantuntijoidemme osaamistakin entistä vahvemmaksi.

Siirrymme virallisesti osaksi Sitowisea vuodenvaihteessa. Toimintamme jatkuu entiseen tapaan, mutta uudella nimellä. 1.1.2022 alkaen olemme Sitowise Oy. Tämä muutos ei vaikuta toimintaamme, hankkeisiimme tai asiakassuhteisiimme. Jatkamme asiantuntijatyötämme kuten ennenkin ja palvelemme asiakkaitamme teille ennestään tuttujen osaajien voimin.

Jatkossa Enco = Sitowisen Ylläpidon digitaaliset ratkaisut– yksikkö. – Janne Enkama

Tässä muutamia asioita, jotka kannattaa ottaa huomioon yhteistyön jatkuessa.

Huomaathan, että:

·        toimimme 1.1.2022 alkaen nimellä Sitowise Oy ja yritystunnuksella 2335445-0

·        laskutuksemme tapahtuu 1.1.2022 alkaen Sitowise Oy:n nimissä. Uudet tilitiedot löytyvät laskuistamme.

·        Sitowisen laskutustiedot löydät osoitteesta: https://www.sitowise.com/fi/yhteystiedot/laskutustiedot

·        Laskutukseen liittyvät tiedustelut voi ohjata osoitteeseen invoicing@sitowise.com

Tavoitat meidät jatkossa entistä monipuolisemmin

·        Tutustu uuteen palvelusivustoomme. Löydät palvelumme ja yhteystietomme Sitowisen nettisivuilta otsikolla ylläpidon digitaaliset ratkaisut.

·        Sähköpostiosoitteemme ovat 1.1.2022 alkaen muotoaetunimi.sukunimi@sitowise.com. Enco.fi-osoitteisiin lähetetyt viestit välitetään automaattisesti eteenpäin toistaiseksi, joten yhdenkään viestin ei pitäisi joutua hukkaan.

·        Muutamme vuoden alusta Sitowisen tiloihin niin Espoossa, Turussa kuin Tampereellakin. Toimistojemme uudet osoitteet löydät Sitowisen sivustolta.

·        Puhelinvaihteemme uusi numero on 020 747 6000, mutta kännykkänumeromme säilyvät ennallaan.

·        Mikäli olet kiinnostunut rakennetun ympäristön ajankohtaisista aiheista, voit tilata jonkun Sitowisen monipuolisista uutiskirjeistä. Aiheita on runsaasti vastuullisuudesta taloyhtiöasioihin, tutustu eri sisältöihin ja tilaa uutiskirjeet sivuiltamme.

·        Voit myös seurata Sitowisen ajankohtaisia uutisia sosiaalisen median kanavistamme, jotka löydät tämän kirjeen lopusta.

Palvelumme ja yhteistyömme jatkuu ennallaan.

Meidän ja asiakkaidemme väliset sopimukset jatkuvat ennallaan. Kaikki palvelusopimukset siirtyvät vanhoina sopimuksina Sitowise Oy:n nimiin.

Yhteyshenkilöihin tai projektihenkilöstöön ei tule muutoksia. Encolaiset siirtyvät kokonaisuudessaan uuden yhtiön palvelukseen ja asiakashankkeemme jatkuvat kuten ennenkin.

Sujuvan yhteistyön vuoksi pyydämme ystävällisesti päivittämään rekistereihinne yritystämme koskevat tiedot.

Huolehdittehan myös aiempien meitä koskevien referenssi- ja osaamistietojen liittämisestä Sitowise Oy:n tietoihin, jotta näiltäkin osin pystymme palvelemaan teitä mahdollisimman sujuvasti.


Ystävällisin terveisin,
Janne Enkama            
 Palvelualuejohtaja
 +358 50 436 4820    
 janne.enkama@sitowise.com

%d bloggaajaa tykkää tästä: