Asiakastiedote: Enco liittyy Sitowise-konserniin

Asiakastiedote

30.6.2021

Enco liittyy Sitowise-konserniin

Sitowise-konserni on ostanut Enco Oy:n osakekannan kokonaisuudessaan. Yhdistämällä Sitowisen digiosaamisen ja Encon vahvan kiinteistödatalla johtamisen asiantuntemuksen, mahdollistetaan asiakkaille entistä vahvempia palveluita.

”Meillä on Encossa huikea työyhteisö, joka haluaa antaa asiakkaille parasta mahdollista osaamista. Olemme jokapäiväisessä työssämme nähneet, että kiinteistöjen ylläpidossa on haasteita, joihin täytyy löytää asiakkaita paremmin palvelevia ja innovatiivisempia ratkaisuja. Yhdessä Sitowisen kanssa lähdemme viemään kiinteistöjen ylläpitoa kohti aitoa tiedolla johtamista”, kertoo Encon perustaja ja toimitusjohtaja Janne Enkama.

Kauppa on toteutunut 30.6.2021 ja siitä on kerrottu sekä sisäisesti Encon ja Sitowisen henkilöstölle että ulkoisesti asiakkaille ja muille sidosryhmille saman päivän aikana.

Encon osaajat ryhtyvät työskentelemään osana Sitowisen asiantuntijaverkostoa. Olemassa olevat projektit sekä asiakastyö jatkuvat normaalisti myös kaupan jälkeen, eikä yhdistymisellä ole vaikutusta projekteihin tai Encon asiakkaiden kanssa tekemään yhteistyöhön.

Enco jatkaa yrityskaupan jälkeen toimintaansa omalla nimellään ja y-tunnuksellaan sekä samoin laskutustiedoin.

Asiakkaita ja yhteistyökumppaneita tiedotetaan myöhemmin kaikista tarvittavista muutoksista.

Mikäli haluat tietää lisää, olethan yhteydessä:

Toimitusjohtaja Janne Enkama, Enco Oy
+358 50 436 4820, janne.enkama@enco.fi

Liiketoimintajohtaja Timo Palonkoski, Sitowise
+358 40 833 0265, timo.palonkoski@sitowise.com

Asiakastiedote: Enco Oy:n kokonaisjakautuminen 1.4.2021

Liiketoimintamme on jatkanut tasaista kasvuaan ja toimintamme selkiyttämiseksi erottelemme liiketoiminnan ja sijoitustoiminnan omiin yhtiöihinsä. Näin ollen huomenna 1.4.2021 vanhasta Enco Oy:sta (1960549-9) muodostuu kaksi uutta yritystä – Enco Oy (3171140-3) ja NoStuff Oy (3171061-1).

Enco Oy jatkaa toimintaansa samalla nimellä, kun aiemmin eli muutoksella ei ole vaikutusta operatiiviseen tekemiseemme. Encon liiketoiminta ja resurssit pysyvät ennallaan.

Vanha y- tunnuksemme lakkautetaan tänään. Uudet laskutustiedot löydät täältä.

Helsingissä 31.3.2021

Janne Enkama, toimitusjohtaja
050 4364 820
janne.enkama@enco.fi

Kiireinen vuosi 2019

Kiirettä pitää

Vuosi 2019 on ollut Encossa kiireistä aikaa. Sen sijaan, että olisimme ehtineet esittelemään täällä ajankohtaisia asioita, joita kyllä todella mielellämme matkan varrella esittelisimme, olemme keskittyneet asiakkaiden auttamiseen ja liiketoimintamme kehittämiseen. Olemme tämänkin vuoden aikana, tuttuun tapaan, kiertäneet ja kartoittaneet satoja kohteita, tehneet satoja huoltokirjoja, kilpailuttaneet asiakkaiden palveluita ja edistäneet jos jonkinlaista, ennalta suunniteltua ja yllättäen ilmaantunutta, projektia. Liiketoimintamme on ollut hurjassa kasvussa ja tahti näyttää jatkuvan myös ensi vuonna.

Puolueettomalle sekä ohjelmistoriippumattomalle kiinteistötietopalveluiden konsultoinnille, johon toimintamme Encossa perustuu, näyttää löytyvän yhä enenevissä määrin kysyntää. Toisaalta, se ei ole ollut meille suuri yllätys, koska olen urallani jo 20 vuotta seurannut asiakkaiden kipuilua tiedon hallinnan ja järjestelmien kanssa. Tietoa kiinteistöistä on usein vaivatta saatavana runsaastikin, mutta sitä ei usein pystytä helposti hyödyntämään, eikä tiedon ajantasaisuuteenkaan voi aina luottaa. Käytössä olevat toiminnanohjausjärjestelmät eivät välttämättä tue sopimusjohtamista tai siihen liittyvää raportointia. Eli paljon on vielä työtä tekemättä.

Yritämme Encossa parhaamme mukaan vastata tähän haasteeseen. Lokakuussa avasimme kolmannen toimipistemme. Se perustettiin Tampereelle. Meillä on ollut aina Tampereen seudulla runsaasti projekteja / asiakkaita ja olemme iloisia, että pystymme nyt palvelemaan heitä entistä paremmin. Tampereen toimiston yhteyshenkilönä toimii Salla Salminen. Sallalla on jo aiemmin kertynyt kokemusta huoltokirjojen laadinnasta, joten hän tulee vahvistamaan meidän huoltokirjatiimiämme. Sallan ja Encon löydät Tulli Business Parkista. Tervetuloa kylään.

Niin ikään Helsingin toimistomme on hiljaittain saanut lisää vahvistusta, kun Iisa Niskanen aloitti asiantuntijana marraskuun alussa. Iisa tuo lisäosaamista tila- ja sopimushallinnan palveluihin.

Tervetuloa uudet encolaiset.

Janne Enkama, toimitusjohtaja