Vuodenvaihteen jälkeen Enco on Sitowise

Hyvät asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme,

Kerroimme kesäkuussa 2021, että Sitowise ja Enco ovat yhdistäneet voimansa. Yrityskaupan myötä syntyneen yhteistyön ja toiminnan kehittämisen myötä pystymme palvelemaan teitä entistä paremmin tulevaisuudessa. Osana Sitowiseä pystymme rakentamaan niin toimintaamme kuin asiantuntijoidemme osaamistakin entistä vahvemmaksi.

Siirrymme virallisesti osaksi Sitowisea vuodenvaihteessa. Toimintamme jatkuu entiseen tapaan, mutta uudella nimellä. 1.1.2022 alkaen olemme Sitowise Oy. Tämä muutos ei vaikuta toimintaamme, hankkeisiimme tai asiakassuhteisiimme. Jatkamme asiantuntijatyötämme kuten ennenkin ja palvelemme asiakkaitamme teille ennestään tuttujen osaajien voimin.

Jatkossa Enco = Sitowisen Ylläpidon digitaaliset ratkaisut– yksikkö. – Janne Enkama

Tässä muutamia asioita, jotka kannattaa ottaa huomioon yhteistyön jatkuessa.

Huomaathan, että:

·        toimimme 1.1.2022 alkaen nimellä Sitowise Oy ja yritystunnuksella 2335445-0

·        laskutuksemme tapahtuu 1.1.2022 alkaen Sitowise Oy:n nimissä. Uudet tilitiedot löytyvät laskuistamme.

·        Sitowisen laskutustiedot löydät osoitteesta: https://www.sitowise.com/fi/yhteystiedot/laskutustiedot

·        Laskutukseen liittyvät tiedustelut voi ohjata osoitteeseen invoicing@sitowise.com

Tavoitat meidät jatkossa entistä monipuolisemmin

·        Tutustu uuteen palvelusivustoomme. Löydät palvelumme ja yhteystietomme Sitowisen nettisivuilta otsikolla ylläpidon digitaaliset ratkaisut.

·        Sähköpostiosoitteemme ovat 1.1.2022 alkaen muotoaetunimi.sukunimi@sitowise.com. Enco.fi-osoitteisiin lähetetyt viestit välitetään automaattisesti eteenpäin toistaiseksi, joten yhdenkään viestin ei pitäisi joutua hukkaan.

·        Muutamme vuoden alusta Sitowisen tiloihin niin Espoossa, Turussa kuin Tampereellakin. Toimistojemme uudet osoitteet löydät Sitowisen sivustolta.

·        Puhelinvaihteemme uusi numero on 020 747 6000, mutta kännykkänumeromme säilyvät ennallaan.

·        Mikäli olet kiinnostunut rakennetun ympäristön ajankohtaisista aiheista, voit tilata jonkun Sitowisen monipuolisista uutiskirjeistä. Aiheita on runsaasti vastuullisuudesta taloyhtiöasioihin, tutustu eri sisältöihin ja tilaa uutiskirjeet sivuiltamme.

·        Voit myös seurata Sitowisen ajankohtaisia uutisia sosiaalisen median kanavistamme, jotka löydät tämän kirjeen lopusta.

Palvelumme ja yhteistyömme jatkuu ennallaan.

Meidän ja asiakkaidemme väliset sopimukset jatkuvat ennallaan. Kaikki palvelusopimukset siirtyvät vanhoina sopimuksina Sitowise Oy:n nimiin.

Yhteyshenkilöihin tai projektihenkilöstöön ei tule muutoksia. Encolaiset siirtyvät kokonaisuudessaan uuden yhtiön palvelukseen ja asiakashankkeemme jatkuvat kuten ennenkin.

Sujuvan yhteistyön vuoksi pyydämme ystävällisesti päivittämään rekistereihinne yritystämme koskevat tiedot.

Huolehdittehan myös aiempien meitä koskevien referenssi- ja osaamistietojen liittämisestä Sitowise Oy:n tietoihin, jotta näiltäkin osin pystymme palvelemaan teitä mahdollisimman sujuvasti.


Ystävällisin terveisin,
Janne Enkama            
 Palvelualuejohtaja
 +358 50 436 4820    
 janne.enkama@sitowise.com

Asiakastiedote: Enco liittyy Sitowise-konserniin

Asiakastiedote

30.6.2021

Enco liittyy Sitowise-konserniin

Sitowise-konserni on ostanut Enco Oy:n osakekannan kokonaisuudessaan. Yhdistämällä Sitowisen digiosaamisen ja Encon vahvan kiinteistödatalla johtamisen asiantuntemuksen, mahdollistetaan asiakkaille entistä vahvempia palveluita.

”Meillä on Encossa huikea työyhteisö, joka haluaa antaa asiakkaille parasta mahdollista osaamista. Olemme jokapäiväisessä työssämme nähneet, että kiinteistöjen ylläpidossa on haasteita, joihin täytyy löytää asiakkaita paremmin palvelevia ja innovatiivisempia ratkaisuja. Yhdessä Sitowisen kanssa lähdemme viemään kiinteistöjen ylläpitoa kohti aitoa tiedolla johtamista”, kertoo Encon perustaja ja toimitusjohtaja Janne Enkama.

Kauppa on toteutunut 30.6.2021 ja siitä on kerrottu sekä sisäisesti Encon ja Sitowisen henkilöstölle että ulkoisesti asiakkaille ja muille sidosryhmille saman päivän aikana.

Encon osaajat ryhtyvät työskentelemään osana Sitowisen asiantuntijaverkostoa. Olemassa olevat projektit sekä asiakastyö jatkuvat normaalisti myös kaupan jälkeen, eikä yhdistymisellä ole vaikutusta projekteihin tai Encon asiakkaiden kanssa tekemään yhteistyöhön.

Enco jatkaa yrityskaupan jälkeen toimintaansa omalla nimellään ja y-tunnuksellaan sekä samoin laskutustiedoin.

Asiakkaita ja yhteistyökumppaneita tiedotetaan myöhemmin kaikista tarvittavista muutoksista.

Mikäli haluat tietää lisää, olethan yhteydessä:

Toimitusjohtaja Janne Enkama, Enco Oy
+358 50 436 4820, janne.enkama@enco.fi

Liiketoimintajohtaja Timo Palonkoski, Sitowise
+358 40 833 0265, timo.palonkoski@sitowise.com

Asiakastiedote: Enco Oy:n kokonaisjakautuminen 1.4.2021

Liiketoimintamme on jatkanut tasaista kasvuaan ja toimintamme selkiyttämiseksi erottelemme liiketoiminnan ja sijoitustoiminnan omiin yhtiöihinsä. Näin ollen huomenna 1.4.2021 vanhasta Enco Oy:sta (1960549-9) muodostuu kaksi uutta yritystä – Enco Oy (3171140-3) ja NoStuff Oy (3171061-1).

Enco Oy jatkaa toimintaansa samalla nimellä, kun aiemmin eli muutoksella ei ole vaikutusta operatiiviseen tekemiseemme. Encon liiketoiminta ja resurssit pysyvät ennallaan.

Vanha y- tunnuksemme lakkautetaan tänään. Uudet laskutustiedot löydät täältä.

Helsingissä 31.3.2021

Janne Enkama, toimitusjohtaja
050 4364 820
janne.enkama@enco.fi