MEILLE TÖIHIN?

Etsimme ennakkoluulottomia kiinteistöjen ylläpidon asiantuntijoita.

Enco Oy on vuonna 2005 perustettu yritys, jonka ydinosaamisaluetta ovat kiinteistöjohtaminen ja kiinteistöjen ylläpidon asiantuntijapalvelut. Asiakkaitamme ovat merkittävimmät kiinteistöalan toimijat ympäri Suomen. Toimimme asiakkaillemme kumppanina ja konsulttina kiinteistöjen elinkaaren eri vaiheissa, tavoitteenamme on säästää asiakkailta niin aikaa kuin kustannuksiakin.

Kysynnän kasvaessa ja toiminnan laajentuessa, etsimme Encoon ennakkoluulottomia kiinteistöjen ylläpidon asiantuntijoita.

ASKEL YKSI

Meillä työssä viihtyminen on kaiken tekemisen lähtökohta.

ENCOLAISET

Encossa työskentelee tyyppejä, jotka ovat kartuttaneet alalla kokemustaan kymmeniä vuosia ja tyyppejä, jotka ovat kasvaneet meillä rautaisiksi alansa ammattilaisiksi. Sen tietävät kaikki, että tiimiin tarvitaan erilaisia vahvuuksia ja kun jostain aloittaa, niin sillä sitä kokemusta kertyy. Niin se kasvoi Encokin; yhden ihmisen haaveesta alansa luotetuksi toimijaksi. Luottamus onkin se, mikä tekee meistä encolaisia – täällä tehdään töitä tiimiinä, toisiin uskoen ja hyvällä asenteella.

Meillä pääset työskentelemään mielenkiintoisissa, valtakunnallisissa asiakkuuksissa ja projekteissa. Työkavereiksi saat meitä tavallisia, toisiaan auttavia ja mukavia ihmisiä.

OLETKO SE SINÄ?

Onko sinunkin paikkasi tässä erilaisista persoonista muodostuvassa ja avoimesti keskustelevassa työporukassa?

Voit olla nuori ja innokas tai kaiken nähnyt kokenut kehäkettu. Toki nuorikin saa olla kokenut ja kehäkettukin innokas. Työtehtävä muokataan täällä osaamisesi ja tavoitteidesi mukaan.

Kerro meille itsestäsi ja laita avoin hakemus osoitteella rekry@enco.fi niin otamme sinuun yhteyttä.

Toki voit soittaa suoraan myös Jannelle 050 4364 820. Jutellaan, käydään vaikka lounaalla ja arvioidaan voisiko meistä tulla työkavereita.

Ota yhteyttä

Janne Enkama, tj
Enco Oy
Aleksanterinkatu 15B, 6.krs
00130 Helsinki
%d bloggaajaa tykkää tästä: