NÄIN ME PALVELEMME

Kumppaninasi kiinteistösi elinkaaren eri vaiheissa.

-Encolaiset

sopimusjohtaminen

Anna meidän säästää aikaasi

Kuljemme mukanasi kiinteistösi elinkaaren eri vaiheissa – rakennuttamisesta huollon asianmukaiseen kilpailuttamiseen ja raportointiin saakka.

Hankkimalla liiketoimintaasi tukevat asiantuntijapalvelut Encolta, pystyt panostamaan yrityksesi tärkeisiin prosesseihin sekä tuottaviin perusliiketoimintoihin.

Tavoitteenamme on säästää asiakkaiden aikaa ja sitä kautta kustannuksia. Haluamme myös haastaa vanhat menetelmät ja etsiä uusia toimintamalleja, jotta voidaan varmistua siitä, että asiat tehdään mahdollisimman järkevästi.

Kaikessa tekemisessämme noudatamme yrityksemme arvoja. Meille tärkeää on asiakkaalle kannattavimman toimintatavan löytäminen, tehokkuus, ennakkoluulottomuus, laatu, rehellisyys ja ammattitaito.

Tavoitteenamme on olla Suomen johtava asiantuntija kiinteistöjen ylläpidon tiedonhallinnassa.

Janne Enkama, tj

HUOLTOKIRJAPALVELUT

Enco on Suomen johtavia huoltokirja-asiantuntijoita. Palveluumme sisältyy järjestelmähankinnat sekä ylläpito- ja laadintapalvelut.

  • Huoltokirjaprojektit
  • Ylläpitopalvelu ja tietopalvelukonsultointi

Meillä on puitesopimukset huoltokirjojen laadinnasta usean merkittävän rakennusliikkeen kanssa ja toimimme huoltokirjakoordinaattoreina sadoissa hankkeissa vuodessa.

Tuotamme sisältöjä joustavasti kaikkiin markkinoilla oleviin järjestelmiin. Toimimme samalla puolueettomana tilaajan edunvalvojana ohjelmistotoimittajiin nähden. Tämä on tehnyt meistä halutun kumppanin huoltokirjapalveluissa.

Huoltokirjojen ylläpitopalveluita tuotamme monelle merkittävälle kiinteistön omistajalle tai käyttäjälle. Samalla kehitämme usein asiakkaan muita ylläpitoprosesseja ja raportointia. Palveluiden hankinnat ja kilpailutukset ovat luonnollinen osa palvelua. Huoltokirjaosaamiseemme luottavat tällä hetkellä mm. Senaatti, Ilmarinen, Varma, LähiTapiola, Sagax, Asokodit, HEKA, eQ, SOK, Premico, Titanium, Helsingin Kaupunki, YIT, Skanska, SRV, Lehto, Lapti, Hartela, Pohjola Rakennus, Attendo ja Hoivatilat. Viimeaikaisista yksittäisistä projekteista voidaan mainita Eduskuntatalo ja Kalasataman REDI.

Huoltokirjapalveluista meillä vastaa:

Mikael Rönndahl
+358 50 384 7722
mikael.ronndahl@enco.fi


KIINTEISTÖJOHTAMISEN PALVELUT

Kiinteistöjohtamisen palveluissa asiakkaat voivat parhaiten hyödyntää Encon kokonaisvaltaista osaamista ja puolueetonta asemaa markkinassa. 

  • Sopimusjohtaminen ja laadunhallinta
  • Palveluiden hankinta
  • Auditoinnit
  • Strateginen konsultointi / johdon konsultointi

Toimimme omistajan edunvalvojana, mutta samalla managerin ja palveluntuottajien apuna. Hallinnoimme asiakkaan palvelusopimuksia ja pidämme ne jatkuvasti ajan tasalla.

Palveluihimme kuuluu sopimussisältöjen kehittäminen, palveluiden hankinta ja sopimusten laadinta. Siihen voidaan sisällyttää mm. tietojärjestelmien ja raportoinnin kehittäminen. Huoltokirjajärjestelmien ylläpito on luonnollinen osa palvelua.

Olemme tuottaneet sopimusjohtamispalvelua Ilmariselle vuoden 2016 alusta.

Kiinteistöjohtamisen palveluista meillä vastaa:

Henri Heinä
+358 50 599 6067
henri.heina@enco.fi


TIEDOLLA JOHTAMISEN PALVELUT

Tiedolla johtaminen vaatii enemmän strategista osaamista kuin softien ehdoilla menemistä. Enco tarjoaa tähän järjestelmäriippumatonta sparrausapua.

  • Järjestelmäkonsultoinnit
  • Järjestelmien käyttöönotot ja käytön kehittäminen
  • Raportoinnit

Tiedolla johtamisen palveluista meillä vastaa: 

Janne Enkama
+358 50 436 4820
janne.enkama@enco.fi


%d bloggaajaa tykkää tästä: